11 t/m 15 juli 2018

IKOS is al 3 jaar Into the Wild geweest: we organiseerden een uitdagende 5-daagse tocht voor jongvolwassen mannen van 18 jaar en ouder. Deze zomer zal IKOS weer zo'n 5-daagse tocht organiseren met als thema 'Reis van de held'. Deze tochten staan in het teken van jouw pad naar volwassenheid. Tijdens de trainingsweek ligt de nadruk op je persoonlijke groei in eigenheid en identiteit. 

Met behulp van verschillende theorieën en diverse activiteiten gaan we op zoek naar wie we zijn en hoe we een volwassen man kunnen worden. Theorie, mooie wandelingen door de natuur, slapen in de buitenlucht en prikkelende activiteiten wisselen elkaar af. Gezonde maaltijden en gezelligheid maken de toch compleet.

De tocht zal plaatsvinden van 11 t/m 15 juli 2018 in Luxemburg.

Meer informatie en aanmelding kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel deze pagina:

Wat anderen zeggen

  • ‘Mee op wintersport met een groep collega’s (lees: een ontspannen potje skiën en oppervlakkige gesprekken) of met een stel onbekende mannen door de Ardennen...

    Lees meer...