13 t/m 16 juli 2018

Met een groep meiden op pad, rugzak op en gaan door het bos en over het water. Inspanning en vooral ook ontspanning. Plezier maken, beleven, delen en gezelligheid bij het kampvuur. Ga een lang weekend mee op avontuur en ontdek waar jouw kracht ligt. Dit weekend ga jij jezelf uitdagen en kijken hoe ver jij kan en durft te gaan. Daarnaast zorg je als groep voor elkaars en je eigen veiligheid en plezier. Zo kan je vertrouwen in jezelf en anderen groeien. Je werkt aan je eigen thema en leerdoel en er zijn dagelijks reflectiemomenten, zowel individueel als met de groep, waarin je jezelf beter leert kennen. Dit weekend zal je nog lang bijblijven door allerlei positieve en vaak nieuwe ervaringen.

Het weekend, van vrijdag 13 (16.00 uur) t/m maandag 16 juli (14.00 uur), wordt begeleid door Helène Assink-Boonen. Zij wordt bijgestaan door een andere collega van IKOS, maar wie dat is, is nog een verrassing. Meer info & aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel deze pagina:

Wat anderen zeggen

  • Na mijn problemen jarenlang voor me te hebben uitgeschoven kwam ik ten langen leste tweewekelijks een uurtje praten met een van de therapeuten en dat hielp, maar...

    Lees meer...