De volgende outdoor activiteiten organiseert IKOS jaarlijks voor geïnteresseerden. Voor meer informatie kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Benoem daarin over welke activiteit je graag meer informatie wilt. Activiteiten die binnenkort georganiseerd worden, kan je ook vinden in onze agenda en op onze homepage.

Midweek voor mannen over persoonlijk leiderschap - voor- of najaar

Iedere man wordt uitgedaagd zijn persoonlijke en maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Keuzes maken die invloed hebben op jezelf, je directe omgeving en een grotere kring om je heen.

Deze trainingsweek is een mix van praktijk en theorie. Bootcamp, schrijfopdrachten, (on)comfortabele wandeltochten, groepsopdrachten en aangesproken worden op je mentale/fysieke houding en/of uithoudingsvermogen. De trainingsweek zal o.a. gaan over minder ego's en meer ecologisch en in verbinding leven met anderen, de natuur en jezelf. Meer info & aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Midweek voor mannen over je roots - voor- of najaar

Wie ben ik? Een vraag die iedereen zich vroeg of laat stelt. Een belangrijke vraag. Zelfbeeld, zelfontwikkeling en persoonlijke vorming zijn essentieel voor een gelukkig en succesvol leven.

Met behulp van verschillende theorieën en activiteiten gaan we op zoek naar wie we zijn en wat ons heeft gemaakt tot wie we nu zijn. Theorie, wandeltochten door de bossen en boeiende activiteiten wisselen elkaar af. Gezonde maaltijden, gezelligheid en pakkende films maken de week compleet. Kortom, op elk vlak een uitdagende week. Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

5-daagse outdoor training 'Into the wild!' - begin zomerperiode

Into the wild! Letterlijk, maar ook figuurlijk de wildernis in van jouw levensreis. Waar kom je vandaan? Wie ben je? Wie wil je zijn? Vragen die essentieel zijn in jouw ontwikkeling naar een volwassen man. Het pad van opgroeien en volwassen worden is soms lastig te bepalen. Deze week staat in het teken van jouw pad naar volwassenheid, van jouw persoonlijke groei in eigenheid en identiteit.

In een afwisseling van theorie en praktische activiteiten gaan we op zoek naar wie we zijn en hoe we volwassen kunnen worden. Mooie wandelingen door de natuur, slapen in de buitenlucht, gezonde maaltijden en gezelligheid maken dit een uitdagende en leerzame ervaring. Meer info & aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Midweek voor vrouwen over identiteit en keuzes maken - eenmaal per jaar

Wie ben ik en wat wil ik? Vragen die te maken hebben met je persoonlijke geschiedenis, jouw heden en het beeld van je toekomst. Hoe je naar jezelf kijkt is van invloed op je keuzes. Weten waarin je je verder wilt ontwikkelen is van essentieel belang voor de keuzes die je nu maakt of te maken hebt.

In een uitdagende trainingsweek gaan we zowel theoretisch als praktisch aan de slag. We starten vanuit het verleden, daar&toen, om te kijken wie en wat jou gevormd heeft tot wie je nu bent. We gaan verder in het heden, hier&nu, om te ontwikkelen rond thema's als grenzen en communicatie. En we sluiten af met een open blik naar de toekomst, ooit&eens, om stappen te maken op het pad dat jij wilt gaan. Theorie, sport, (groeps)opdrachten, wandelingen door de Belgische natuur en prikkelende oefeningen wisselen elkaar af. Gezonde maaltijden, een pakkende film, gezelligheid en structuur maken de uitdaging in deze week compleet. Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Midweek voor jongens 10+ - in zomervakantie

Een heerlijke outdoor midweek in de omgeving van Harderwijk. Je fietst naar de plek waar je gaat kamperen. Samen onderneem je veel spannende en leuke activiteiten zoals klimmen, een nachtspel in het bos, samen sporten, zelf je eten maken en nog veel meer. In deze week staan thema’s als grenzen en samenwerken centraal. Naast de uitdagende activiteiten is er ook ruimte voor ontspanning met bijvoorbeeld het maken van een kampvuur. Door deze week samen op te trekken groeien de jongens in hun zelfvertrouwen. Zo voelen ze zich binnen een paar dagen al een echte survival club en samen overleven ze alles. Het wordt echt een hele coole week die je niet mag missen. Meer info & aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Midweek voor meiden 14+ - in zomervakantie

Dit is een uitdagende week in de Belgische Ardennen, vlakbij Spa. Kamperen, vuur maken, klimmen, door grotten en over rivieren klauteren en nog veel meer. Deze week ga jij jezelf uitdagen en kijken hoe ver jij kan en durft te gaan. Daarbij zorg je als groep voor elkaars en je eigen veiligheid en plezier. Zo kan je vertrouwen in jezelf en anderen groeien. Je werkt aan je eigen thema en leerdoel en er zijn dagelijks reflectiemomenten, zowel individueel als met de groep, waarin je jezelf beter leert kennen. Deze week zal je nog lang bijblijven door allerlei positieve en vaak nieuwe ervaringen. Meer info & aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Vader-Zoon weekend - rondom vaderdag

Een weekend van vrijdagavond t/m zondagochtend erop uit als vader en zoon om samen plezier te hebben, dichterbij elkaar te komen en elkaar anders of beter te leren kennen. Tijdens een mooi weekend buiten leer je een paar basics van survival: lopen met bepakking, navigeren, bivakkeren, vuur bouwen en slapen in de buitenlucht. Je gaat ook strijden met elkaar, jezelf en met anderen. Dit weekend is een natuurlijke, inspannende en tegelijk ontspannende training voor jullie band als vader en zoon. Dit weekend is speciaal ontwikkeld voor vaders en zonen (vanaf 10 jaar), maar ook bijzondere vrienden of hechte broers die hun band willen versterken zijn welkom. Meer info & aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verder?

Heb je behoefte aan een outdoor activiteit, maar staat deze niet in ons overzicht? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we hierin voor jou kunnen betekenen.


Heb je een vraag over dit onderwerp?

Geef ons dan een belletje of stuur een bericht.
We beantwoorden je vragen graag.

Deel deze pagina:

Wat anderen zeggen

  • "I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life, and see if I could not learn what it had to teach, and not,...

    Lees meer...