Trainer & Psychosociaal therapeut i.o.

Mark van den Berge (1990) is een geboren en getogen Zeeuw. Hij heeft een passie voor sport, bewegen en mensen. Deze passies komen samen in zijn werk bij IKOS als trainer en psychosociaal therapeut in opleiding.

Mark heeft de opleiding voor eerstegraads docent lichamelijke opvoeding afgerond aan de CALO te Windesheim en is daarna werkzaam geweest als combinatiefunctionaris sport. Hij studeert ‘Ervaringsgerichte psychosociale therapie en Gestaltgezinstherapie' bij het Kempler Instituut Nederland. Daarnaast is Mark ook erkend Rots en Water trainer. Hij professionaliseert zich verder door het volgen van intervisie en supervisie.

Als trainer geeft hij de cursus Opkomen voor jezelf aan kinderen en jongeren. Een programma in een zaal, waardoor hij kinderen/jongeren in hun kracht zet, zodat ze meer zelfbewustzijn en zelfvertrouwen ontwikkelen. Daarnaast werkt hij ook individueel en in groepsverband in de zaal met kinderen en jongeren.

Mark werkt bij voorkeur systeemgericht en betrekt het gezin/netwerk bij de hulpverlening waarbij zijn grootste doel is de patronen waardoor mensen en gezinnen vastlopen op te sporen en hen op een andere manier in beweging te zetten.

Mark is zowel op de locatie in Harderwijk als in Houten werkzaam.

Kijk voor meer informatie over Mark op zijn LinkedIn-pagina.

Deel deze pagina:

Wat anderen zeggen

  • In het begin van 2014 hebben veel leerlingen op hun school in Putten de training Opkomen voor jezelf gevolgd. Een aantal leerlingen schreef hierover een...

    Lees meer...