Van maandag 14 t/m vrijdag 18 augustus 2017 organiseert IKOS weer een Outdoorweek voor meiden. Na het succes van voorgaande jaren gaan we ook dit jaar weer naar de Belgische Ardennen. We verblijven deze week op camping Polleur.

Het wordt een actieve week waarin persoonlijke groei centraal staat. Dit wordt gerealiseerd doordat de activiteiten gekoppeld worden aan thema’s als samenwerken, vertrouwen en grenzen. De activiteiten zijn wellicht grensverleggend en daar zit juist de uitdaging in: balans vinden tussen je grenzen aangeven en leren verleggen. Of misschien zit de uitdaging voor jou/je dochter we in het leren vertrouwen op de ander en het materiaal, binnen je/haar eigen mogelijkheden. Verantwoordelijkheid nemen voor de randvoorwaarden in deze week, zoals eten koken, en voor je eigen gedrag horen hier ook bij. Daarbij is er ruimte en tijd om jezelf beter te leren kennen en op jezelf te (leren) reflecteren. Dit doen we o.a. door een boekje waarin we twee keer per dag nadenken over wat we die dag gaan doen en/of hoe je het gedaan hebt.

De meiden worden deze week begeleid door Gendia van Cappellen en Joke Hellinga.

Voor meer informatie en aanmelding kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel deze pagina:

Wat anderen zeggen

  • De vrouwengroep die ik afgelopen maanden heb gevolgd, sluit prachtig aan bij de gedachte ‘niet denken maar doen’! De opzet is divers en de onderdelen zijn...

    Lees meer...