active

Van maandag 7 t/m vrijdag 11 augustus 2017 organiseert IKOS weer een Supersurvivalweek voor jongens van 10 t/m 13 jaar in de omgeving van Harderwijk. Vorige jaren waren deze weken voor jongens een groot succes, is dit ook iets voor jou of voor je zoon, broertje of neefje? Lees dan verder!

Op dit zomerkamp gaan we uitdagende activiteiten doen, zoals klimmen en 's nachts het bos in. In deze week staan thema’s als grenzen en samenwerken centraal. Naast de uitdagende activiteiten is er ook ruimte voor ontspanning met bijvoorbeeld het maken van een kampvuur. Door deze week samen op te trekken, groeien de jongens in hun zelfvertrouwen. We gaan deze week kamperen en samen ons eten maken. Het wordt echt een hele coole week die je niet mag missen.

Het kamp zal geleid worden door de trainers Joost Meijer en Bas Steenbergen (beiden werkzaam bij IKOS als trainer en therapeut).

De kosten van de week zijn € 350,- all-in (exclusief reiskosten). Is dit zomerkamp een mooie uitdaging voor jou of jullie zoon? Voor meer informatie en aanmelding kan je terecht bij Joost via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0341-432832.

Deel deze pagina:

Wat anderen zeggen

  • Na mijn problemen jarenlang voor me te hebben uitgeschoven kwam ik ten langen leste tweewekelijks een uurtje praten met een van de therapeuten en dat hielp, maar...

    Lees meer...