Letterlijk op reis naar en in Luxemburg, en figuurlijk de reis van jouw leven. Te vaak leven we ons leven zoals alle andere dat doen, of zoals anderen dat van ons verwachten. Wat is ons eigen pad? In de moderne cultuur zijn overgangsrituelen naar het volwassen worden verdwenen en lijkt het zelfs een doel om zo lang mogelijk jong te blijven. Maar wat is jouw pad? Waar ga jij heen? Wat wordt jouw avontuur? 

Joseph Campbell ontdekte dat in alle verhalen en mythen uit allerlei culturen er een terugkerend patroon was: De reis van de held. De reis beschrijft een zoektocht naar jouw eigen identiteit. De meeste mythen en verhalen hebben eenzelfde rode draad die de reis kenmerken en hebben als doel de mens (spiritueel) vooruit te brengen: De held verlaat zijn thuis, gaat op avontuur, verslaat de draak en vindt wat hij zoekt. Veranderd, als man, komt hij weer thuis.

Tijdens deze trainingsweek ligt de nadruk op jouw reis, jouw avontuur, de held in jou. De focus ligt op jouw persoonlijke groei in eigenheid en identiteit.

Wat gaan we doen?

We gaan met elkaar op reis, samen door Luxemburg en door jouw leven. Theorie, reflectie, mooie wandelingen door de natuur, slapen in de buitenlucht en prikkelende activiteiten wisselen elkaar af. De maaltijden en gezelligheid maken de week compleet. Kortom, op elk vlak een uitdagende week. De week wordt begeleid door de trainers Widolf Gakes & Bas van der Brugge.

Praktische informatie

  • Waar: Deze week vindt plaats in de omgeving van Berdorf (Luxemburgse Ardennen). Vertrek- en eindpunt is camping Bon Repos in Berdorf.
  • Voor wie: Mannen vanaf 18 jaar die uitgedaagd willen worden om op reis te gaan. Er zijn maximaal 6 deelnemers per week.
  • Wanneer: De eerste week is van zaterdagmiddag 8 juli 16:00 uur t/m woensdagochtend 12 juli 10:00 uur. De tweede week zal plaatsvinden van woensdagmiddag 12 juli 16:00 uur t/m zondagochtend 16 juli 10:00 uur.
  • Kosten: €450,- all in (excl. vervoer van en naar Luxemburg)
  • Aanmelding & info: Voor meer informatie, neem contact op met een van de trainers. Voor aanmelding mail je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding volgt meer praktische informatie.
  • Vanwege het actieve karakter van de training is het belangrijk dat je een redelijke gezondheid hebt en geen grote fysieke beperkingen.

Wat anderen zeggen

  • "De vrouwengroep die ik afgelopen maanden heb gevolgd, sluit prachtig aan bij de gedachte ‘niet denken maar doen’! De opzet is diver…"

    Lees meer...