Een trainingsweek waarin persoonlijk leiderschap nemen centraal staat. Een uitdaging voor mannen op zoek naar verandering!

Persoonlijk leiderschap

Wie zijn leven kan leiden, is meer in staat te managen! Iedere man (en vrouw) wordt uitgedaagd zijn persoonlijke en maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Keuzes maken die invloed hebben op jezelf, je directe omgeving en een grotere kring om je heen. Lijd of leid jij jouw leven?

Wat gaan we doen

In een uitdagende trainingsweek gaan we inhoudelijk en praktisch aan de slag. Het programma is een mix van sport, theoretisch onderwijs, schrijfopdrachten, (on)comfortabele wandeltochten, groepsopdrachten en aangesproken worden op je mentale en fysieke houding en/of uithoudingsvermogen en vooral ook genieten. Los van je thuis en met je focus op hoe je verder wilt, zal bijdragen aan een mooie, intensieve en waardevolle week. Neem de eerste stap en schrijf je in!

Praktische informatie

  • Waar: In de Duitse Eifel met als uitvalsbasis de Strotzbüscher Mühle. Zie ook www.strotzbüschermühle.de
  • Wanneer: De training zal duren van maandag 9 april 14:00 uur t/m vrijdag 13 april 10:00 uur.
  • Kosten: €545,- all in (excl. vervoer naar Duitsland).
  • Info en aanmelding: Meld je aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ‘aanmelding outdoorweek april 2018’. Voor meer informatie kan je ook naar Bas mailen, of één van de trainers vragen.

NB: Vanwege het actieve karakter van deze week is het belangrijk dat je een redelijke gezondheid hebt en geen grote fysieke beperkingen

De trainers

De week wordt geleid door de trainers Widolf Gakes, Bas van der Brugge en René de Boer.

Deel deze pagina:

Wat anderen zeggen

  • "I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life, and see if I could not learn what it had to teach, and not,...

    Lees meer...