active

Een vrouwengroep: Op woensdagavond met en voor jezelf aan de slag, om lichaamsgericht te werken aan doelen als (zelf)vertrouwen, grenzen aangeven en eigen kracht weer ervaren. De groep komt twee keer per maand op woensdag van 19.30-21.30 samen. In de training wordt geleerd om beter in balans te komen rondom verschillende thema's, met als hoofdthema 'Autonomie en Verbondenheid.' De training is een combinatie van praten en lichamelijk actief zijn. Door deze combinatie leren de vrouwen veel over hoe zij met zichzelf (autonomie) en de ander omgaan (in verbondenheid) en kunnen ze direct oefenen met nieuw gedrag. Elke maand staat er één thema centraal, waar over gesproken wordt en waarmee verschillende oefeningen gedaan worden.

Verbondenheid is voor een vrouw zowel belangrijk binnen het gezin waarin ze leeft als in haar, soms vele, andere leefsituaties. Verbinden is echt een vrouwenkwaliteit en daarom is het tegelijk een hele kunst om hierin in balans te blijven. Daarom is de keerzijde, autonomie, zo belangrijk. Om te weten wat je wilt en daarna ook hiervoor te kunnen en durven kiezen.

Vanuit het hoofdthema gaan we verschillende thema's behandelen zoals samenwerken, grenzen en kracht. Hierbij komt onder andere aan bod wat je kwaliteiten en uitdagingen zijn.

De groep is een open groep waarbij je in principe het gehele jaar in kan stromen. Wanneer je voor je gevoel voldoende hebt geleerd, je hebt kunnen ontwikkelen en dit hebt kunnen integreren in je dagelijks leven, dan kun je op jouw tijd afronden. Er is dus niet een vaste periode voor deelname aan deze groep. De groep wordt begeleid door Joke Hellinga en Gendia van Cappellen, ervaren groepstrainers met aanvullende kwaliteiten, zoals in het verleden tijdens hun samenwerken al is gebleken.

Lees hier meer achtergrondinformatie over deze groep.

Praktisch:

  • Waar: Wethouder Jansenlaan 73, oefenzaal IKOS
  • Wanneer: Woensdag van 19.30-21.30
  • Data: 4&18 april, 9&23 mei, 6&20 juni.
    • In juli/augustus is er geen groep ivm zomerperiode. Vanaf september komen er t.z.t. weer nieuwe data.
  • Kosten: € 90,- per maand

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Deel deze pagina:

Wat anderen zeggen

  • In het begin van 2014 hebben veel leerlingen op hun school in Putten de training Opkomen voor jezelf gevolgd. Een aantal leerlingen schreef hierover een...

    Lees meer...