Woensdag 7 januari j.l. heeft Bas Steenbergen zijn certificaat ontvangen van deelname aan de cursus 'Runningtherapie' onder leiding van Simon van Woerkom en Bram Bakker.

Eerst heeft hij in september 2 dagen cursus gevolgd op het prachtige Vlieland. De cursus was een combinatie van praktijk en theorie. Hierbij werd uitleg gegeven over fysiologische en psychologische reacties van het lichaam op stress, het effect van de ademhaling, de ‘werking’ van hardlopen op het vinden van meer ontspanning en motivatieproblemen om te gaan bewegen. Na een aantal maanden van toepassen van het geleerde was er een terugkomdag in Leeuwarden. Hierbij kon hij diverse ervaringen delen met de andere cursisten. Door het volgen van de cursus is Bas zowel praktisch als theoretisch meer onderlegd in de runningtherapie en is hij uitgedaagd om runningtherapie verder uit te werken voor IKOS.

Wat anderen zeggen

  • "I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life, and see if I could not learn what it had to teach, and not,...

    Lees meer...