Woensdag 7 januari j.l. heeft Bas Steenbergen zijn certificaat ontvangen van deelname aan de cursus 'Runningtherapie' onder leiding van Simon van Woerkom en Bram Bakker.

Eerst heeft hij in september 2 dagen cursus gevolgd op het prachtige Vlieland. De cursus was een combinatie van praktijk en theorie. Hierbij werd uitleg gegeven over fysiologische en psychologische reacties van het lichaam op stress, het effect van de ademhaling, de ‘werking’ van hardlopen op het vinden van meer ontspanning en motivatieproblemen om te gaan bewegen. Na een aantal maanden van toepassen van het geleerde was er een terugkomdag in Leeuwarden. Hierbij kon hij diverse ervaringen delen met de andere cursisten. Door het volgen van de cursus is Bas zowel praktisch als theoretisch meer onderlegd in de runningtherapie en is hij uitgedaagd om runningtherapie verder uit te werken voor IKOS.

Wat anderen zeggen

  • Na mijn problemen jarenlang voor me te hebben uitgeschoven kwam ik ten langen leste tweewekelijks een uurtje praten met een van de therapeuten en dat hielp, maar...

    Lees meer...