Even voorstellen…Tim Spek:

Als 20-jarige SPH-student was ik afgelopen jaar op zoek naar een passende stageplek. Het criterium was ‘iets met mensen en sport’. Zo kwam ik - begin 2014 - in aanraking met het gedachtegoed van IKOS. Ik mocht stage komen lopen, dat betekende dat ik van januari tot en met mei elke donderdag als stagiair mee liep met René de Boer. In die periode heb ik veel geleerd over de psychofysieke aanpak van IKOS en heb ik me veel beziggehouden met mijn persoonlijke -  en daarmee ook mijn professionele -  ontwikkeling. In maart was het al duidelijk: Ik wil betrokken blijven bij IKOS en mijn eigen inbreng gaan toevoegen aan deze bijzondere organisatie. Dit maakt dat ik vanaf 1 september 2014 tot en met juni 2015 vier dagen in de week stage zal lopen bij IKOS. Joost Meijer is mijn begeleider in deze periode en René de Boer zal mij als supervisor begeleiden.

Ik heb mezelf - mede dankzij de mogelijkheden en begeleiding bij IKOS - kunnen ontwikkelen tot het stadium waarin ik mijn persoonlijke kwaliteiten wil en kan benutten en vormgeven. Dit maakt dat ik komend seizoen samen met Bas Steenbergen me in ga zetten voor de ontwikkeling van een IKOS-product gekoppeld aan Runningtherapie. We gaan beiden hierin onze sportieve en therapeutische kwaliteiten gebruiken om het tot een mooi IKOS-passend product te maken.

Ik ben dankbaar dat ik deel mag zijn van deze mooie organisatie en bijzondere groep mensen. Hierbij heb je al een beetje kennis kunnen maken met mij, komend jaar kan je wellicht meer van mij horen, o.a. in de rol van runningtherapeut.

Wat anderen zeggen

  • De vrouwengroep die ik afgelopen maanden heb gevolgd, sluit prachtig aan bij de gedachte ‘niet denken maar doen’! De opzet is divers en de onderdelen zijn...

    Lees meer...