In het afgelopen jaar is er veel gebeurd in het groepswerk. De adolescentengroep (15+) heeft een roerige tijd doorgemaakt, waarin veel jongens afronden en er andere jongens nieuw in de groep kwamen.

De thema’s die voorbij zijn gekomen in de afgelopen maanden zijn balans, grenzen en kracht. Bijvoorbeeld in de vraag: Hoe kan ik mijn grens aanvoelen en op een gezonde manier aangeven? De jongvolwassenengroep (18+) is aan de slag geweest met de thema’s balans, grenzen, ruimte en vertrouwen. Een belangrijke vraag hierin was: Heb ik vertrouwen in mijzelf en heb ik vertrouwen in anderen? In het nieuwe jaar gaan we weer verder met andere thema’s zoals samenwerken.

Naast de bestaande groepen, zijn we druk bezig met het ontwikkelen van ander groepswerk. Er wordt op dit moment hard gebrainstormd voor een Jongens (12+), een Mannengroep (25+), een Meidengroep (15+) en een Echtparengroep. Ook in deze groepen zal er niet alleen verbaal gewerkt wordt, maar wordt er in de oefenruimte met de aangeboden thema’s aan de slag gegaan. Hier een overzicht van de startdata en de trainers: 

Groep Startdatum Trainers
Jongensgroep (12+) 3 februari 2011 16.30-18.00 uur Joost Meijer & John Kuipers
Mannengroep (25+) 1 februari 2011 18.00-20.00 uur René de Boer & Bart Souwerbren
Meidengroep (15+) maart 2011 Gendia van Cappellen & Anja Kruijsbergen
Echtparengroep september 2011 Anja Kruijsbergen & René de Boer

Wat anderen zeggen

  • Na mijn problemen jarenlang voor me te hebben uitgeschoven kwam ik ten langen leste tweewekelijks een uurtje praten met een van de therapeuten en dat hielp, maar...

    Lees meer...