In het seizoen 2014-2015 zijn er een aantal stagiaires binnen IKOS. Eén van hen is Wouter Massier. Hij stelt zich hier voor, zodat je vast een beetje kennis met hem kan maken.

Ik ben Wouter Samuel Massier, 22 jaar en ik studeer maatschappelijk werk en dienstverlening aan de Hanzehogeschool te Groningen. Bijverdienen doe ik bij Westerbergen in de horeca, dit doe ik met veel plezier. Het 3e jaar van de opleiding staat volledig in het teken van een 32-urige stage. Binnen IKOS worden mensen geholpen om weer in hun kracht te komen staan. Mijn verlangen en ambitie ligt in het kunnen bijdragen aan herstel van relaties. Daardoor is IKOS training&hulpverlening voor mij de ultieme stageplaats. Dit komt doordat de manier van werken bij mij past en ik al snel het vakmanschap van de professionals binnen IKOS heb geproefd. De eerste twee weken zijn inmiddels achter de rug en ik merk dat deze weken om zijn gevlogen. Naast het opdoen van ervaring is er ruimte voor mijn eigen proces en groei in persoonlijk leiderschap. Tijdens mijn stage bij IKOS zal ik vooral ervaring opdoen met psychosociale hulpverlening voor individuen en systemen.

 

Wat anderen zeggen

  • In het begin van 2014 hebben veel leerlingen op hun school in Putten de training Opkomen voor jezelf gevolgd. Een aantal leerlingen schreef hierover een...

    Lees meer...