Judosport is met haar imago van 'respect' en 'zelfvertrouwen' uitstekend geschikt voor de behandeling van kinderen en jongeren met gedragsproblemen en/of bepaalde stoornissen.

Voldoende reden voor de Judo Bond Nederland om samen met IKOS een speciale opleiding te ontwikkelen voor ‘Judoleraar in de zorg’. De opleiding is zo succesvol dat deze onlangs een prijs ontving.

Inmiddels is de derde opleiding van start gegaan en worden 15 judoleraren opgeleid door ervaren judoka René de Boer. Door zorgvuldige feedback van de eerste cursisten neemt de kwaliteit van de opleiding alleen maar toe. De opleiding is zowel theoretisch als praktisch. De opleiding is lekker uitdagend en stelt het reflectievermogen van de cursisten flink op de proef!

Wil je meer weten over de opleiding of weten waar je gecertificeerde leraar kunt vinden? Neem dan contact op met René de Boer.

Wat anderen zeggen

  • Gedurende de maanden januari tot mei 2019 heb ik, in 8 sessies, PMT ondergaan bij IKOS Harderwijk o.l.v. Joost Meijer als therapeut. Middels enkele zeer...

    Lees meer...