Vanaf 2018 biedt IKOS leefstijl coaching aan. Het doel van de leefstijlcoach is om jou te laten zien dat verandering mogelijk is, maar wij willen jou vooral leren hoe je dat vol houdt. De leefstijlcoach richt zich daarom naast voeding en beweging ook op zingeving, emotiemanagement, stressmanagement en assertiviteitstraining. 

Waarom een leefstijlcoach? 

In de praktijk blijkt helaas dat een gezonde leefstijl niet vanzelfsprekend is en dat er meer bij komt kijken dan ‘gezonde voeding’ en ‘voldoende beweging’. De meeste eet- en leefpatronen zijn er in de loop van de tijd ingesleten. Het verloopt vaak grotendeels onbewust. In turbulente tijden kunnen mensen soms wel wat hulp gebruiken van een leefstijlcoach. Wij begrijpen maar al te goed dat gezondheid niet veel betekent als je bezig bent om de dag door te komen.

Ben jij iemand die niet tevreden is over zijn/haar huidige leefstijl en die moeite heeft om het herhaaldelijk patroon waarin je verkeert te tackelen? Mail of bel ons en vraag een gratis intakegesprek aan via:

Locatie Harderwijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie Houten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(0341) 432 832

Wat anderen zeggen

  • De vrouwengroep die ik afgelopen maanden heb gevolgd, sluit prachtig aan bij de gedachte ‘niet denken maar doen’! De opzet is divers en de onderdelen zijn...

    Lees meer...