Voor de veelzijdige man organiseert IKOS tweemaal per jaar een thema week. Elk voorjaar en najaar. In het voorjaar ligt de nadruk op de man en zijn persoonlijke vorming. In het najaar ligt de nadruk op persoonlijk leiderschap.

De weken zijn uitsluitend voor mannen en gericht op persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, omdat je verder wilt.

Over de training
Tijdens de trainingsweek ligt de nadruk op verantwoordelijkheid nemen. In deze week ga je individueel maar ook als groep (max. 12 deelnemers) aan de gang met je persoonlijke leiderschapskwaliteiten en hoe je deze al dan niet inzet.

De datum en kosten
De training zal duren van maandag 12 november 2012 14.00 uur t/m vrijdag 16 november 10.00 uur en zal plaatsvinden in Malmedy, Belgie. De kosten voor deze trainingsweek bedragen € 450,- all in. Vervoer van Nederland naar Belgie en retour is voor eigen verantwoordelijkheid en kosten.

Meer info of aanmelden
Is deze training iets voor jou? Bekijk onze website voor meer informatie over deze training.
 Wil je je meteen aanmelden? Dan kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat anderen zeggen

  • Na mijn problemen jarenlang voor me te hebben uitgeschoven kwam ik ten langen leste tweewekelijks een uurtje praten met een van de therapeuten en dat hielp, maar...

    Lees meer...