IKOS training&hulpverlening, locatie: Houten

…is op zoek naar een PMT collega!

Wij zoeken een ondernemende, enthousiaste en sportieve PMT’er met ervaring. Iemand die als zelfstandig psychomotorisch therapeut aan de slag is of wil en affiniteit heeft met kinderen, gezonde leefstijl en outdoor. Als zzp-er sluit je je als franchisenemer aan bij IKOS in Houten.

Wie zijn wij?

IKOS is een actieve, groeiende onderneming met een duidelijke en stevige visie. We benaderen onze cliënten vanuit een holistische visie en systemische blik. We werken zowel in groepsverband als individueel en we werken met alle leeftijden. De mensen binnen IKOS vormen een gespecialiseerd bureau voor psychofysieke training en psychosociale hulpverlening. Wij ondersteunen mensen die zich persoonlijk of professioneel verder willen ontwikkelen. Ons credo luidt “Ik wil verder”.

Iedere trainer en hulpverlener die zich verbindt aan IKOS werkt conform het gedachtengoed en de waarden en normen van de organisatie en behoudt tegelijkertijd volledige autonomie en verantwoordelijkheid over het eigen functioneren. Dit doen wij vanuit ieders persoonlijke, professionele inzet binnen een multidisciplinaire overlegstructuur waarbij we mensen stimuleren, structureren en beschermen in hun veranderingsproces.

Kijk verder op de site voor meer informatie over onze lichaamsgerichte hulpverlening.

Wat breng je mee!

 • Je past binnen de visie en cultuur van IKOS training&hulpverlening.
 • Je beschikt over ruime ervaring in de hulpverlening als psychomotorisch therapeut en wilt graag eerstelijns werken. Je hebt affiniteit om met kinderen te werken.
 • Je wilt werken als zelfstandige in een franchiseonderneming.
 • Je bent niet bang om je mening te geven.
 • Je vindt zingeving een belangrijk onderdeel van je leven. Je bent bekend met en/of staat open voor de christelijke waarden en normen.
 • Je bent bereid om een avond in de week te werken en bent in ieder geval beschikbaar op de maandag en woensdagochtend (met uitbreiding in de toekomst).
 • Je wilt investeren in collegiale relaties.
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Houten.
 • Je bent aangesloten bij beroepsverenigingen, in ieder geval bij de NFG en de NVPMT. Of je bent bereid deze registraties te gaan doen.

Past dit profiel bij jou?!

Dan hebben wij werk voor jou en willen we je welkom heten in ons team. Neem contact met ons op en stuur je cv via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. /030–763 5271.

Wat anderen zeggen

 • "I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life, and see if I could not learn what it had to teach, and not,...

  Lees meer...