Wil jij een goede relatie verdiepen, een uitgedoofde relatie nieuw leven inblazen of een relatie die verkeerd dreigt te gaan redden? De training die IKOS aanbiedt aan stellen geeft hen hulp in hun zoektocht naar liefde, steun en verbondenheid in hun relatie. IKOS is op 15 januari jl. een 'Houd me Vast' training gestart. In deze huwelijk-en partnertraining wordt gewerkt met het boek Houd me Vast van Sue Johnson, ontwikkelaar van Emotionally Focused Couple Therapy. Theorie en oefeningen worden afgewisseld. Samen met je partner werk je aan de relatie onder begeleiding van twee trainers. De training is 8 keer een avond van 20.00 tot 22.00 uur in zalencentrum De Roef.

Uitspraak van een deelnemer: 'Nu begrijp ik veel meer waarom ik mezelf altijd zo terugtrek, in ons gezin mocht je nooit lastig zijn en als ik een vraag stel aan mijn partner ben ik lastig.' In het najaar van 2013 biedt IKOS deze training opnieuw aan. Je kunt je hier nu al voor aanmelden bij Anja Kruijsbergen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wat anderen zeggen

  • Gedurende de maanden januari tot mei 2019 heb ik, in 8 sessies, PMT ondergaan bij IKOS Harderwijk o.l.v. Joost Meijer als therapeut. Middels enkele zeer...

    Lees meer...