15 mei t/m 17 mei 2020

Van vrijdagavond 15 mei t/m zondagochtend 17 mei 2020 organiseert IKOS weer een 'Vader en zoon-weekend.' Het is een weekend voor vaders en zonen (voor volwassenen), voor jongens met een oom of andere ‘vader’. Maar het kan ook een weekend zijn voor jou en een vriend/broer van je. Het hele weekend word je in een tweetal fysiek en mentaal uitgedaagd in een meer primitieve sfeer. Waar de activiteiten plaatsvinden, krijg je na aanmelding te horen.

Wat gaan we doen?
Tijdens een mooi weekend buiten ga je samen aan de slag met kompas, vuur en bokshandschoenen. Samen slaap je buiten en zorg je dat je het weekend doorkomt. Je gaat ook strijden met elkaar, jezelf en met anderen. Een natuurlijke training, uitdaging en verdieping voor jullie band als vader en zoon, of als broers/vrienden.

Voor wie?
Vaders en Zonen (vanaf 10 Jaar). Maar ook voor bijzondere vrienden of hechte broers die hun band willen versterken.

Praktisch
Het is van vrijdagavond 15 mei t/m zondagochtend 17 mei.
Kosten bedragen 195,- euro per koppel (all-in). 
Locatie: De Vrijenberg, Loenen

Aanmelding en informatie
Spreek een van de trainers aan voor informatie. Voor info & aanmelding stuur je een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (meer info volgt na aanmelding).

Wat anderen zeggen

  • "I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life, and see if I could not learn what it had to teach, and not,...

    Lees meer...