Van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 april 2024 organiseren we partnerdagen op de Veluwe, waarvan de exacte locatie later volgt. Tijdens deze partnerdagen lopen jij en je partner samen op.

Jullie bouwen je tent op in een bosrijke omgeving om er ‘even tussenuit’ te zijn. Overdag gaan jullie samen op pad. Zo heb je helemaal de tijd voor elkaar. Je wordt door ons geprikkeld om met een frisse blik naar je relatie te kijken.

Samen doe je nieuwe ervaringen op vanuit de activiteiten en oefeningen die tijdens de wandelroute op je pad komen. Het kampvuur in de avond geeft ontspanning en tijd om verder in gesprek te raken.

De focus van de dagen ligt op het thema autonomie en verbondenheid, de differentiatie en de gezamenlijkheid. Het gaat over het herkennen van jullie patronen en met elkaar hebben over wat je daarmee verder wilt. Je bent met name met elkaar, maar ook met de groep in gesprek. We doen naast het wandelen ook fysieke oefeningen (zoals boksen), als stel.

Voor het eten wordt gezorgd, een tent en verdere slaap- en wandelspullen moet je zelf verzorgen. Als je nog specifieke vragen hebt over materiaal, horen we het graag.

Deze dagen worden begeleid door Bas van der Brugge en Gendia van Cappellen, beiden ervaren in het (outdoor) werken met stellen. De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 stellen.

Benieuwd hoe jullie je weg vinden?! Meld je snel aan via de onderstaande link.