De 24-uurs van IKOS Coaching is een programma van 24 uur voor iedere professional die een volgende stap wil zetten met zijn bedrijf of in zijn functie, door zijn ware kracht te ontdekken. Om een volgende stap te kunnen zetten, moet je weten waar je goed in bent en waar je minder goed in bent. Dat kan je ontdekken door assessments te doen, goede gesprekken te voeren of misschien wel door managementboeken te lezen. Allemaal prima, en ongetwijfeld helpt het je om je rol beter te kunnen spelen. Maar wat blijft daarvan over als je moe en hongerig, midden in de nacht door een bos loopt, niet wetend wat er komen gaat? Wat is het echte karakter dat in jou schuilt?

Doel

Het doel van de 24-uurs is niet om je pijn te doen of om je met een rotgevoel naar huis te sturen. Wij geloven dat jij jezelf pas goed leert kennen als je jezelf uitdaagt en als het ongemakkelijk wordt. Als je moe wordt, als de druk toeneemt, als je niet weet wat er komen gaat, wordt het lastiger om sociaal wenselijke normen en waarden te laten zien. Je echte karakter zal zich laten zien. Je leert jezelf weer kennen. Hoe ga je om met autoriteit? Hoe ga je om met stress? Wat doe jij met die vervelende gozer in je groep? Wie ben je echt?

Na 24 uur weet je wie je bent. Je kent je ware aard. Je kent je ware kracht.

Wordt het zwaar? Absoluut. En misschien komt er wel een moment dat je het bijltje erbij neer wilt gooien. Maar we beloven je dat jij aan het einde weet, dat je meer kan dan je denkt.

Iedereen kijkt op tegen de uitdagingen van de 24-uurs, maar als jij nu nog geboeid aan het lezen bent, dan ben jij misschien wel de geschikte deelnemer om deze uitdaging aan te gaan.

Intake & DISC

Bij aanmelding zal er een persoonlijke intake met een van de trainers gepland worden die ook de 24-uurs zal begeleiden. Tijdens deze intake bespreken we wat je redenen zijn om mee te doen en is er ruimte voor al je vragen. De trainer zal ook een aantal vragen voor jou hebben. Je fysieke geschiktheid wordt bevraagd en je krijgt een korte uitleg over de DISC analyse. De factuur volgt na de intake en na betaling ontvang je de online DISC vragenlijst.

De DISC analyse brengt aan de hand van een aantal vragen in kaart wat jouw gedragsstijl is. Het toont waar je goed in bent, waar je valkuilen zitten en waar groei te behalen is. Samen met het intake gesprek geeft de DISC analyse ons waardevolle informatie, die we gebruiken om jou tijdens de 24-uurs optimaal te kunnen begeleiden.

Jouw eigen uitgebreide DISC analyse krijg je na de 24-uurs toegezonden.

24 uur persoonlijk leiderschap bij IKOS Coaching

De 24-uurs

Gedurende 24 uur zullen wij jou blootstellen aan verschillende uitdagingen. Zowel fysiek als mentaal. Je wordt begeleid door ervaren trainers die jou door de uitdagingen heen loodsen en feedback geven. In teamverband werk jij aan je persoonlijke proces. Je ontdekt wat stress met je doet. Je ontdekt wat je doet met je positie in de groep. Je leert hoe je omgaat met onvoorspelbare situaties. De opdrachten en uitdagingen die aangeboden worden zullen afgestemd zijn op jouw fitheidsniveau. Dit betekent dat voor ieder persoon de uitdagingen in verhouding even zwaar aan zullen voelen.

De nabespreking

Binnen een maand na de 24-uurs heb je een 1-op-1 nabespreking met 1 van de trainers van de 24-uurs. Er wordt teruggeblikt op de ervaring. Wat heb je geleerd? Wat is de trainer opgevallen? Welke stap heb je gezet en welke stap zou je nog kunnen maken? Doel is om aan het einde van het gesprek duidelijk te hebben wat jouw vervolgstappen zijn.

‘Iedereen kan het roer vasthouden, als de zee kalm is’

Investering

Deze investering in jezelf is € 449,00. Dat is exclusief de btw en de reis naar de locatie, maar inclusief de rest.

Hiervoor krijg je:

  • een persoonlijke intake
  • je eigen DISC analyse
  • een unieke 24-uurs ervaring met continue coaching door ervaren professionals
  • al het eten en drinken
  • een 1-op-1 nabespreking met 1 van de trainers

Vervolg (optioneel)

Tijdens de 24-uurs ga je een hoop over jezelf leren. Je gaat ontdekken wat je kracht is en misschien ontdek je ook aspecten waarin je jezelf verder wilt ontwikkelen. In de 24-uurs heb je waarschijnlijk ook ontdekt dat je, om verder te komen, soms anderen nodig hebt. IKOS kan jou helpen om je eigen ontwikkeldoelen te halen.

IKOS Coaching biedt individuele coaching aan vanuit meerdere locaties in het land en eventueel ook op jouw bedrijfslocatie. Samen met de coach ga je een traject aan met duidelijke doelen en waarbij de invulling wordt afgestemd op wat jij nodig hebt.

24-uurs voor teams

De 24-uurs is het perfecte programma om een team beter te laten samenwerken. Je gaat je collega’s écht leren kennen. Je leert elkaars zwakten, maar zeker ook elkaars krachten kennen. Je leert samen het doel te behalen, zoals dat ook op de werkvloer zou moeten gebeuren. IKOS gelooft niet in een ‘one size, fits all’ aanpak. Ieder mens en ieder bedrijf is uniek en verdient een aanpak die daarop is afgestemd. Dus wil jij de 24-uurs exclusief voor jouw team? Neem contact op voor een voorstel op maat.

Dit zeggen jullie over onze hulpverlening

Dit zeggen jullie over onze hulpverlening

Dit zeggen jullie over onze hulpverlening

Dit zeggen jullie over onze hulpverlening

Dit zeggen jullie over onze outdoor

Dit zeggen jullie over onze outdoor

Dit zeggen jullie over onze hulpverlening

Dit zeggen jullie over onze hulpverlening

Dit zeggen jullie over onze hulpverlening

Bekijk alle reviews