Je hebt vast een doel dat je wilt halen, of een droom die je wilt laten uitkomen. Misschien wil je een andere baan, wil je een betere relatie met je partner, ouders of kinderen, wil je beter met stress om kunnen gaan of meer zelfvertrouwen opbouwen. Je weet wat je wilt, maar het lukt je niet om daar te komen.

Dit zal voor veel mensen herkenbaar zijn. Waarschijnlijk word jij ergens door geblokkeerd of heb jij in je leven op een bepaalde manier gehandeld en weet je nu niet hoe je het anders kunt doen. Wij geloven dat jij alles in je hebt om jouw doel te bereiken en we willen je graag ondersteunen in het aanboren van deze bronnen.

Coaching kan je helpen om veranderingen aan te brengen, zodat jij je doel kunt behalen. Dus als jij gemotiveerd bent om je doel te behalen, als jij je professioneel of persoonlijk wilt ontwikkelen, staan we graag voor je klaar.

Een coachingstraject ziet er over het algemeen als volgt uit:

  • In een kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen. Jij kan je vragen stellen en wij vertellen over onze werkwijze. Het doel is om te ontdekken of jij en wij, jouw doel en onze coaching op elkaar aansluiten.
  • Dan gaan we doelen stellen. We beginnen het coachingstraject met het omschrijven van je doel. Ook hierbij zal de coach je begeleiden. Daarna kunnen we aan de gang.
  • In ongeveer 6 tot 10 sessies gaan we aan de slag om dichter bij je doel te komen.


Heb je een vraag over dit onderwerp?

Geef ons dan een belletje of stuur een bericht.
We beantwoorden je vragen graag.

Wat anderen zeggen

  • Na mijn problemen jarenlang voor me te hebben uitgeschoven kwam ik ten langen leste tweewekelijks een uurtje praten met een van de therapeuten en dat hielp, maar...

    Lees meer...