Doe wat je kunt, met wat je hebt, hier en nu.

Dat is een motto wat goed bij IKOS training&hulpverlening past. We gaan met je op weg in het hier en nu, soms kijken we terug naar daar en toen, maar het doel is om vooruit te kijken naar een open toekomst.

Blokkeren
Verwerken betekent dat je het een plaats kan geven in je leven of er een betekenis aan kan geven, waarmee je verder kunt. Soms lukt het proces van verwerken echter niet of nauwelijks en blijf je rondlopen met allerlei beperkende emoties, gedachten of lichamelijke spanningen. Hierdoor gebeurt het dikwijls dat mensen niet het door hun gewenste leven leiden. Het kan zijn dat je niet alleen uit je vaste gedragspatronen kunt komen of dat je wilt leren om anders om te gaan met je beperkingen. Als je jezelf hierin herkent, wordt het wellicht tijd voor een professionele en efficiënte aanpak.

Bewegen
IKOS is afgeleid van het Griekse woord 'beweging' en heeft betrekking op zowel het innerlijk in beweging komen van de geest als de uiterlijke beweging van ons lichaam. IKOS hulpverlening biedt vakkundigheid op basis van gedegen opleiding, een hoge mate van levenservaring, maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid. De kwaliteit is geborgd door wekelijkse collegiale toetsing. Daarbij worden er maandelijks dagdelen tot extra scholing georganiseerd waarin verdieping voor de professionals plaats vindt.


Heb je een vraag over dit onderwerp?

Geef ons dan een belletje of stuur een bericht.
We beantwoorden je vragen graag.

Wat anderen zeggen

  • De vrouwengroep die ik afgelopen maanden heb gevolgd, sluit prachtig aan bij de gedachte ‘niet denken maar doen’! De opzet is divers en de onderdelen zijn...

    Lees meer...