'Ik ben hulpverlener en zoek iets passends voor mijn cliënt.'
'Ik zoek iets verdiepends voor mezelf.'
In beide gevallen wil IKOS graag iets voor jou betekenen.

Voor doorverwijzing is niet veel nodig. Jij, als hulpverlener, kan contact met ons opnemen, maar de cliënt mag dat ook rechtstreeks doen. Desgevraagd kan er uitwisseling van informatie uit het dossier plaatsvinden. Bij een intakegesprek of eerste gesprek kan het soms wenselijk zijn dat de doorverwijzer mee komt. Dit gaat natuurlijk in onderling overleg met de cliënt. Op onze locatie in Harderwijk kennen wij geen wachttijden. Jouw cliënt kan dus direct worden geholpen door één van onze professionele therapeuten. Op de locatie in Houten is momenteel een wachttijd van 2 maanden.

Ben je hulpverlener en wil je je verdiepen of aangescherpt worden in je beroepsuitvoering? Dan biedt IKOS supervisie of leertherapie als een mogelijkheid. Dat kan soms ook een jas te groot zijn en dan is coaching of training op zijn plek.

Een aantal keer per jaar organiseert IKOS activiteiten, zoals workshops, die als hulpverlener bijzonder interessant kunnen zijn om aan mee te doen. Ben je geïnteresseerd daarin, meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Hij zal contact met je opnemen wanneer er een activiteit wordt georganiseerd.

Graag eerst nog meer lezen?

Kijk eens bij de testimonials en lees wat anderen zeggen en ervaren hebben.

Of kijk bij veelgestelde vragen of het antwoord op je vraag daar bij staat.

Wat anderen zeggen

  • Na mijn problemen jarenlang voor me te hebben uitgeschoven kwam ik ten langen leste tweewekelijks een uurtje praten met een van de therapeuten en dat hielp, maar...

    Lees meer...