'Ik ben hulpverlener en zoek iets passends voor mijn cliënt.'
'Ik zoek iets verdiepends voor mezelf.'
In beide gevallen wil IKOS graag iets voor jou betekenen.

Voor doorverwijzing is niet veel nodig. Jij, als hulpverlener, kan contact met ons opnemen, maar de cliënt mag dat ook rechtstreeks doen. Desgevraagd kan er uitwisseling van informatie uit het dossier plaatsvinden. Bij een intakegesprek of eerste gesprek kan het soms wenselijk zijn dat de doorverwijzer mee komt. Dit gaat natuurlijk in onderling overleg met de cliënt. Op onze locatie in Harderwijk kennen wij voor psychomotorische therapie een wachttijd van een maand vanwege zwangerschapsverlof.  Op de locatie in Houten is momenteel geen wachttijd.

Ben je hulpverlener en wil je je verdiepen of aangescherpt worden in je beroepsuitvoering? Dan biedt IKOS supervisie of leertherapie als een mogelijkheid. Dat kan soms ook een jas te groot zijn en dan is coaching of training op zijn plek.

Een aantal keer per jaar organiseert IKOS activiteiten, zoals workshops, die als hulpverlener bijzonder interessant kunnen zijn om aan mee te doen. Ben je geïnteresseerd daarin, meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij zal contact met je opnemen wanneer er een activiteit wordt georganiseerd.

Graag eerst nog meer lezen?

Kijk eens bij de testimonials en lees wat anderen zeggen en ervaren hebben.

Of kijk bij veelgestelde vragen of het antwoord op je vraag daar bij staat.

Wat anderen zeggen

  • In het begin van 2014 hebben veel leerlingen op hun school in Putten de training Opkomen voor jezelf gevolgd. Een aantal leerlingen schreef hierover een...

    Lees meer...