Psychomotorisch therapeut, Runningtherapeut, Trainer

Bas Steenbergen (1992) staat voor contact maken met mensen. Vanuit zijn persoonlijke benadering kijkt hij met mensen mee naar hoe ze zich bewegen; letterlijk en figuurlijk.

Bas is sinds begin 2014 verbonden met IKOS. Zijn grootste hobby is wat hij al in de box als baby deed: bewegen en spelen. In ‘spelen’ zit een geweldige vrijheid verborgen, die ieder mens mag ontdekken. Vanuit zijn bewogenheid voor ieder mens als individu leidde dit tot de keuze om de opleiding te volgen tot psychomotorisch therapeut aan de CALO in Zwolle. Hier ontdekte hij dat bewegen een sleutel is tot persoonlijke groei. Vanaf januari 2014 heeft Bas stage gelopen bij IKOS en ook na zijn stage bleef hij verbonden. Toen hij zijn opleiding in juli 2015 succesvol had afgerond, is hij aangesloten bij IKOS als franchisenemer.

Met hardlopen heeft hij één van zijn passies gekoppeld aan hulpverlening. Na het volgen van de opleiding tot runningtherapeut (2014) is Bas goed geschoold in het geven van runningtherapie. Ook geeft Bas ‘Opkomen voor jezelf’ trainingen op scholen. Samen met Joost draait hij de jongensgroepen binnen IKOS. Bas werkt vooral vanuit een lichaamsgerichte benadering, zonder oordeel. Zijn persoonlijke benadering naar de mensen met wie hij werkt kenmerkt hem. Daarbij schroomt hij niet om iets over zichzelf te delen met anderen.

Kijk voor meer informatie over Bas op zijn LinkedIn-pagina.

Wat anderen zeggen

  • "I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life, and see if I could not learn what it had to teach, and not,...

    Lees meer...