Psychomotorisch therapeut, Trainer

Joke Hellinga (1985) heeft hart voor haar vak als psychomotorisch therapeut. Ze is gedreven in haar werk als ervaringsgericht en lichaamsgericht psychosociaal hulpverlener. Na haar opleiding tot bewegingsagoog en psychomotorisch therapeut in 2009 succesvol te hebben afgerond, heeft ze met verschillende doelgroepen gewerkt en een brede kennis en ervaring ontwikkeld. Zo is ze zowel werkzaam geweest in de verstandelijk gehandicaptenzorg als in de psychiatrie. Daarnaast is ze zich door verschillende bij- en nascholing blijven ontwikkelen in de recente ontwikkelingen op haar vakgebied.

Joke is reislustig en houdt van outdoor activiteiten. Hier vindt ze vrijheid en reflectie. Deze kwaliteiten heeft ze al vaker voor IKOS ingezet, door een aantal jaar als begeleider mee te gaan tijdens de zomerkampen voor meiden. Contact met de ander intrigeert Joke. Aandacht voor elkaar en ervaringen/gevoelens delen is een verbondenheid die ze graag opzoekt.

Van mensen in beweging krijgen, zowel fysiek als emotioneel en psychosociaal, raakt Joke enthousiast. Ze mag mensen graag stimuleren om te groeien en het is haar passie om mensen in hun kracht zetten. In een positieve en heldere werksfeer gaat Joke samen met jou aan de slag. Dit kan zowel individueel als in groepsverband.

Wat anderen zeggen

  • In het begin van 2014 hebben veel leerlingen op hun school in Putten de training Opkomen voor jezelf gevolgd. Een aantal leerlingen schreef hierover een...

    Lees meer...