Leefstijl coach

Joris Roelofs (1992) is van kinds af aan al bezig met sporten. Zo begon hij als voetballer, maar werd dit op 18-jarige leeftijd ingeruild voor krachtsport. Al snel kwam Joris erachter dat alleen beweging niet voldoende was om zijn prestaties te verbeteren en kwamen er ook andere factoren zoals voeding, slaap en ontspanning/rust bij kijken.
 
Joris heeft de opleiding Sport, Gezondheid & Management gedaan op de HAN in Nijmegen. Hier is zijn passie om andere mensen te begeleiden richting een gezonde en duurzame leefstijl ontstaan. Tijdens de minor van deze opleiding kreeg Joris de kans om een cliënt van IKOS te begeleiden. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een samenwerking. In juli 2018 is Joris officieel aangesloten bij IKOS. 
 
Tijdens de coach sessies zal Joris bewustwording van de huidige gewoontes en patronen creëren, je de kennis en vaardigheden leren om zelf verantwoorde keuzes te maken en zul je leren dat een gezonde leefstijl ook leefbaar kan zijn. 
 
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 030 - 763 5271
 
Wil je meer weten over Joris, bekijk dan zijn LinkedIn-pagina. 

Wat anderen zeggen

  • Gedurende de maanden januari tot mei 2019 heb ik, in 8 sessies, PMT ondergaan bij IKOS Harderwijk o.l.v. Joost Meijer als therapeut. Middels enkele zeer...

    Lees meer...