Psychosociaal therapeut, Trainer

René de Boer (1963), geboren in Den Helder en opgegroeid als tweede zoon in een gezin van vier jongens in de marinestad als zoon van de melkboer. Nu al bijna 30 jaar getrouwd en vader van twee zonen. Hij kan zichzelf verliezen in de stad Parijs en houdt zich graag bezig met de Europese geschiedenis van de laatste eeuw. Hij omschrijft zichzelf als een onrustige zoeker als het gaat over levensvragen en zingeving.

René is opgeleid tot Z-verpleegkundige en heeft zich daarna door ontwikkeld tot (jeugd) maatschappelijk werker. Zijn passie voor verdedigingssporten (Budo) en bewegen heeft hij geïntegreerd in de hulpverlening. Dit leidde tot een opleiding Psychomotorische therapie (VO)  en de unieke benadering van hulpverlening door IKOS (2005). Voor deze PMT-opleiding en ook daarna nog is hij altijd aan het bijleren middels cursussen en korte (therapeutische) opleidingen.

Competenties:
Pyschosociaal therapeut/ trainer
Partnerrelatietherapeut
Judoleraar (in de zorg) & docent JBN
NVR/NA - Hulp aan ouders dmv geweldloos verzet
Rots en Water Instructeur en Advanced trainer

Publicaties:
De veelzijdige man
Artikelen over seksueel misbruik van jongens
Mannelijkheid en opvoedingsvraagstukken.

Kijk voor meer informatie over René op zijn LinkedIn-pagina.

Wat anderen zeggen

  • Na mijn problemen jarenlang voor me te hebben uitgeschoven kwam ik ten langen leste tweewekelijks een uurtje praten met een van de therapeuten en dat hielp, maar...

    Lees meer...