Psychomotorisch therapeut, Vitaliteitscoach

Wesley Olthof (1993), is een gedreven psychomotorisch therapeut die graag mensen helpt om meer te leven door fysieke, mentale en emotionele vrijheid. De mens als organisme, zijn gevoelswereld en de omgeving staan hierbij centraal.

Beweeg om je lichaam te vertellen dat je verder wilt!

IKOS training & hulpverlening is van oorsprong een bewegende instelling. Als trainers en hulpverleners beïnvloeden wij naast de sociaal-emotionele beweging ook de fysieke beweging. Dit sprak Wesley erg aan. Vanaf 2016 is hij verbonden aan IKOS, eerst als stagiair en vanaf 2018 als franchisenemer. Hij studeerde Psychomotorische therapie aan de Chr. Hogeschool Windesheim in Zwolle. In september 2017 studeerde hij af als psychomotorisch therapeut. In maart 2019 zal Wesley de opleiding vitaliteitscoach afronden bij Chivo Opleidingen.

Wesley heeft expertise en wetenschappelijke kennis op het domein van bewegen, lichaamsbeleving, mentale en lichamelijke gezondheid. Wesley kenmerkt zich door zijn positiviteit, geduld, creativiteit en kritische/analytische denkwijze.

Bewegen, kitesurfen en gitaarspelen zijn dingen waar Wesley van geniet. Hierin vindt hij uitdaging en kan hij zichzelf steeds verder ontwikkelen.

Wesley richt zich binnen IKOS op de hulpverlening aan jongens, zowel individueel als in groepen. Op een positieve en stimulerende manier helpt hij jongens door middel van PMT en speelse interactie meer te leren over zichzelf. Enerzijds focust Wesley zich op de jeugd binnen IKOS en anderzijds voert hij zijn andere passie uit, namelijk: leefstijl- en vitaliteitscoaching. Gezondheid en preventief werken is een belangrijk uitgangspunt in zijn werk en leven waar hij veel waarde aan hecht. Hierbij is Wesley gefascineerd om het menselijk potentieel door middel van leefstijl te vergroten. Hij helpt mensen om meer uit zichzelf te halen waarbij hij aandacht schenkt aan autonomie, binding en competentie.

 

Wil je meer weten over Wesley, bekijk dan zijn LinkedIn-pagina

Wat anderen zeggen

  • Na mijn problemen jarenlang voor me te hebben uitgeschoven kwam ik ten langen leste tweewekelijks een uurtje praten met een van de therapeuten en dat hielp, maar...

    Lees meer...