IKOS Houten is een praktijk voor psychomotorische en psychosociale therapie. De therapeuten en trainers werken nauw samen met de collega's uit Harderwijk en zo vormt IKOS een breed expertise centrum op het gebied van hulpverlening. 

In Houten kunnen zowel kinderen, jongeren als volwassenen terecht met hun hulpvraag. Dit kan individueel, maar bijvoorbeeld ook als gezin of als partners. Een hulpverleningstraject kan zowel individueel als in een groep aangeboden worden. Ook een combinatie van beide vormen is mogelijk. Naast het werken in de zaal is het ook mogelijk om buiten aan de slag te gaan of de hulpverlener/trainer op locatie uit te nodigen.

In Houten wordt het volgende aangeboden:

Wat de verschillende producten inhouden en wat de tarieven zijn, vind je verder op deze site.

De locatie in Houten is te vinden aan de Beusichemsetuin 5, 3994 PC Houten (zie foto). 
Indien je met de auto komt, let er dan in ieder geval op dat je vanaf de rondweg de juiste wijk in gaat: De Tuin. Naast het pand kun je parkeren. 
Mocht jouw navigatie je een andere wijk insturen, gebruik dan Beusichemsetuin 7 als adres.

Momenteel is er geen wachttijd.

Bas van der Brugge en Joris Roelofs zijn voornamelijk op deze locatie werkzaam. Je kunt hen het snelst bereiken via deze contactgegevens:

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 030-763 5271

Wat anderen zeggen

  • Gedurende de maanden januari tot mei 2019 heb ik, in 8 sessies, PMT ondergaan bij IKOS Harderwijk o.l.v. Joost Meijer als therapeut. Middels enkele zeer...

    Lees meer...