Hoe lang moet ik wachten voordat ik geholpen word?

Wij werken zonder wachtlijsten. Wij proberen zo spoedig mogelijk een intake (kennismakingsgesprek) te plannen. Dit betekent dat wij meestal binnen een week en soms binnen twee weken de eerste afspraak met je plannen nadat je je bij ons hebt aangemeld.

Wat zijn jullie tarieven en wat krijg ik vergoed?

Zie onze Tarieven en vergoedingen pagina voor meer informatie.

Kan ik eerst gewoon kennismaken, voordat ik me definitief aanmeld voor de hulpverlening?

Ja, dat kan.

De intake is een vorm van kennismaken waarin wij kijken wat wij voor je kunnen betekenen en waarin je kunt bepalen of de hulp die wij bieden passend voor jou is. Daarna kan je altijd nog besluiten om verder geen hulp van ons te willen ontvangen. Als je na de intake besluit om geen hulp van ons te ontvangen, zijn er geen kosten aan dat gesprek verbonden. Wil je na de intake wel met ons door, dan wordt deze wel in rekening gebracht.

Hoe kan ik me aanmelden?

Aanmelden kan via het formulier op de website en met onze contactgegevens.

Wanneer wij je niet telefonisch te woord kunnen staan, kan je een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat. Wij bellen dan z.s.m. terug.

Welke hulpverlening past het beste bij mij?

Als je jezelf of je kind bij ons aanmeldt, proberen wij vanuit die aanmelding een inschatting te maken wat bij jou of bij je kind past. Wij plannen dan de intake met diegene waar je waarschijnlijk ook verder mee gaat samenwerken. In het intakegesprek wordt dan bepaald welke richting er wordt gekozen. Van tevoren kan je al nadenken over of je graag gesprekken wilt of dat je vanuit lichaamsgerichte oefeningen aan de slag wilt.

Hoe weet ik eigenlijk wanneer ik therapie nodig heb?

Als je twijfelt om hulp te vragen is dit al een teken dat er iets is waar je waarschijnlijk niet alleen uit kunt komen. Dan is het goed om informatie bij ons in te winnen en eventueel een intakegesprek te plannen. In dat gesprek kan je samen met één van ons bekijken of je hulp nodig hebt en welke vorm van hulp passend is.

Of wil je een beter antwoord? Geen nood, wij helpen je graag persoonlijk verder.

Neem contact op!