Onze leefstijlcoach helpt jou om bewustwording te creëren van je dagelijkse patronen en gewoontes en leert jou om deze te doorbreken. Onze leefstijlcoach kijkt verder dan alleen de invloed van voeding. Ook worden thema’s als stress, ontspanning en de invloed van de sociale omgeving uitgebreid behandeld.

In de praktijk blijkt helaas dat een gezonde leefstijl niet vanzelfsprekend is en dat er meer bij komt kijken dan ‘gezonde voeding’ en ‘voldoende beweging’. De meeste eet- en leefpatronen zijn er in de loop van de tijd ingesleten. Dit verloopt vaak grotendeels onbewust. In turbulente tijden kunnen mensen soms wel wat hulp gebruiken van een leefstijlcoach, omdat je dan veel bezig kunt zijn met de dag doorkomen i.p.v. met je gezondheid bezig te zijn. Tegelijk kan die gezondheid je ook helpen om weer meer te gaan leven. Dat is wat onze leefstijlcoaches kunnen bieden.

Meer informatie is te vinden op de website bij Leefstijl coaching - op weg naar een vitaler leven.


Heb je een vraag over dit onderwerp?

Geef ons dan een belletje of stuur een bericht.
We beantwoorden je vragen graag.

Wat anderen zeggen

  • ‘Mee op wintersport met een groep collega’s (lees: een ontspannen potje skiën en oppervlakkige gesprekken) of met een stel onbekende mannen door de Ardennen...

    Lees meer...