Wouter wil graag mensen verder helpen op basis van persoonlijk contact. Wat hij zelf beleeft tijdens de interactie neemt hij mee in het contact met jou. Wouter zijn directe aanpak kan je bevallen of tegenvallen. Hij denkt dat in de ontmoeting met de ander je jezelf flink tegenkomt. Daarbij wordt de confrontatie niet uit de weg gegaan. Daarnaast gelooft hij in de kracht van openheid en delen. Ongedwongen nodigt hij je uit om dingen bespreekbaar te maken.

‘Samenwerken, om op die manier de krachten te bundelen en de cliënt en zijn omgeving verder te laten komen’

Wouter wil het leven beleven en is vooral veelzijdig. Zo werkte hij op een boerderij tussen de koeien en schapen en leefde hij het studentenleven, waarbij de nodige uurtjes
gamend doorgebracht werden. Doordat hij jaren aan waterpolo deed, kan hij zwemmen als een rat. Ook was hij jarenlang in dienst bij een grote horecagelegenheid op een vakantiepark.

Wouter is opgegroeid in Drenthe. Vervolgens woonde en studeerde hij ‘Maatschappelijk Werk’ in Groningen. In september 2014 is Wouter gestart met een stage bij IKOS en ging daarvoor in Harderwijk wonen. De drive en unieke aanpak van IKOS om mensen verder te helpen boeide hem. In oktober 2016 studeerde hij af als maatschappelijk werker (BSW). Zijn doorzettingsvermogen werd tijdens zijn studie meerdere malen getest. Na het afstuderen heeft Wouter zich aangesloten bij IKOS. In september 2018 is Wouter gestart met een vervolgopleiding tot ervaringsgericht psychosociaal therapeut aan het Kempler Instituut. Dit doet hij nu voor het 3e jaar.

Wouter zoekt en boekt graag vooruitgang. Binnen IKOS helpt hij mensen om het contact met elkaar te krijgen of te verdiepen, inzicht te krijgen in (de onderlinge) patronen en om verantwoordelijkheid te nemen. Wouter werkt graag met de PMT’ers samen om op die manier de krachten te bundelen en de cliënt en zijn omgeving verder te laten komen. Daarnaast traint hij ouders in de benadering van Geweldloos Verzet. Daarin nemen zij vanuit een geweldloze houding de regie door bewust mee te bewegen met hun kind, zonder dat grenzen overschreden worden.

Dit zeggen jullie over onze hulpverlening

Dit zeggen jullie over onze outdoor

Dit zeggen jullie over onze hulpverlening

Dit zeggen jullie over onze hulpverlening

Dit zeggen jullie over onze hulpverlening

Dit zeggen jullie over onze hulpverlening

Dit zeggen jullie over onze hulpverlening

Dit zeggen jullie over onze outdoor

Bekijk alle reviews