Hoe bevalt het je om vrouw te zijn in deze tijd? Heb je ook het idee dat je zoveel moet en dat er zoveel van je wordt verwacht? Heb je moeite met keuzes maken? Ben je in staat om verbinding met jezelf te maken of te luisteren naar je gevoel?

Moeten
Een hedendaagse vrouw moet zoveel; ze moet onafhankelijk zijn, een romantische echtgenoot of vriend hebben, een goede baan ambiëren en (fulltime) werken, een mooi huis bezitten, veel vrienden hebben die we vaak te eten vragen, voorzien zijn van makkelijke kinderen, veel sporten en er als een mannequin uitzien. Als je hier niet moe van wordt! Maar van wie moeten we en waarom?

Vrouwenkracht
Voor vrouwen is maar één ding van groot belang en dat is zichzelf zijn. Dat kunnen ze bereiken door structuur te zoeken, rust te nemen en te luisteren naar hun gevoel, kortom: gebruik maken van hun vrouwenkracht.

Wanneer je meer in contact staat met jezelf, met je eigen denken, voelen en handelen, kun je makkelijker bij jezelf blijven. En daardoor ook makkelijker in contact zijn met de ander. Keuzes maken, verbinding maken met de ander, goed voor jezelf zorgen, er zijn voor jezelf (en je omgeving) en genieten worden dan kenmerken van je leven. Durf te kiezen en ruimte in te nemen voor jezelf!

Jouw plek is:
Daar waar jij je in evenwicht voelt met jezelf en de ander
Daar waar jij in jouw kracht staat
Daar waar jij jouw liefde kunt geven en de liefde van de ander kunt ontvangen
Daar waar jij thuis bent bij jezelf
(Dichter onbekend)


Heb je een vraag over dit onderwerp?

Geef ons dan een belletje of stuur een bericht.
We beantwoorden je vragen graag.

Wat anderen zeggen

  • Na mijn problemen jarenlang voor me te hebben uitgeschoven kwam ik ten langen leste tweewekelijks een uurtje praten met een van de therapeuten en dat hielp, maar...

    Lees meer...