Therapeutisch boksen voor vrouwen. Wil je aan de slag met ander gedrag en zicht krijgen op je patronen en/of wil je werken aan je (zelf)vertrouwen? Dan is deze groep wellicht iets voor jou.

Wanneer je bokst, komt kernachtig naar voren welke patronen voor jou kenmerkend zijn, hoe jij bijvoorbeeld met conflictsituaties om gaat. Hierbij is taal van ondergeschikt belang en gaat  het om zicht krijgen op jouw lichaamsreactie en kiezen hoe je hier mee om wilt gaan. Dit om vervolgens het nieuwe gedrag in de praktijk te brengen door het toe te passen in het boksen. Deze nieuwe ervaring kan je vertalen naar je dagelijks leven. Ook werk je aan de groei van (zelf)vertrouwen. Doordat de sessies door een vrouw en man worden aangeboden kun je werken aan je vertrouwen in contact met zowel mannen als vrouwen. Zo komt bijvoorbeeld in het boksen met een man je lichaamsreactie waarschijnlijk sterker naar boven.

Ook enthousiast, nieuwsgierig of geprikkeld?

Je kunt je aanmelden bij Joke. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Data en kosten

Vanaf september 8 sessies op dinsdagen van 17.00 tot 18.30 uur.
Totale kosten: €280,- De sessies worden in een gesloten groep aangeboden, de groep start na 8x opnieuw.

Wat anderen zeggen

  • De vrouwengroep die ik afgelopen maanden heb gevolgd, sluit prachtig aan bij de gedachte ‘niet denken maar doen’! De opzet is divers en de onderdelen zijn...

    Lees meer...