Een ideaalbeeld is vaak gekoppeld aan (onrealistische) verwachtingen. Verwachtingen die variëren van uiterlijk tot aan verwachtingen over het eigen handelen. Al deze vormen van verwachtingen kosten een hoop energie. Onzekerheid, vermoeidheid, eten uit emotie en een verlaagd zelfbeeld zijn vaak een nadelig gevolg.

Zou je meer voor jezelf willen opkomen, wil je eerder je grenzen aangeven en wil je energie over houden zodat je ook aan jezelf toekomt? IKOS wil jou graag helpen om jouw dagelijks leven makkelijker en leefbaarder te maken. Het willen voldoen aan alle verschillende vormen van verwachtingen en doormaken van struggles kan ervoor zorgen dat je dagelijkse ritme voelt als ´overleven’ waardoor het genieten van het leven erbij inschiet.

IKOS Houten organiseert een traject van 16 weken. Er wordt gewerkt in groepsverband (maximaal 8 personen) en de groep is wekelijks 1,5 uur. Kosten hiervoor bedragen €150 per maand.

Ben jij klaar om te overleven? Neem contact met Joris Roelofs op of stuur hem een bericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat anderen zeggen

  • De vrouwengroep die ik afgelopen maanden heb gevolgd, sluit prachtig aan bij de gedachte ‘niet denken maar doen’! De opzet is divers en de onderdelen zijn...

    Lees meer...